Iskoristi trenutak

(Last Updated On: )

Međunarodni sajam turizma održava se na Beogradskom sajmu 37. put, od 19. do 22. februara, pod sloganom “Iskoristi trenutak”. Za posetioce su spremni i popusti – od 5% do čak 50% na aranžmane za predstojeću letnju turističku sezonu.

Na ovogodišnjturizamem Sajmu turizma učestvuje 1100 izlagača iz 50 zemalja, a prema procenama organizatora, očekuje se da za četiri dana manifestacije, kroz šest hala Beogradskog sajma, prođe više od 62 hiljade posetilaca. Turistička organizacija Srbije i Turistička organizacija Beograda najavljuju  i poseban događaj pod nazivom “Taste Serbia” u nedelju 22. februara, u Hali 4. Pored prezentacije kompletne ponude Srbije najavljeno je uživanje u gastronomskim specijalitetima iz svih krajeva zemlje. Ujedinjeni Arapski Emirati, zemlja partner 37. Međunarodnog sajma turizma, koja je sa 18 direktnih avionskih letova nedeljno postala dostupnija, posebno će predstaviti svoju bogatu ponudu.

Najveće interesovanje se ipak, tradicionalno, očekuje za letovanje u Grčkoj gde se pojedini aranžmani nude za samo 45 evra i Turskoj, u koju se može otputovati avionom u all-inclusive varijanti za 450 evra.

Istovremeno sa Sajmom turizma organizuju se tri tematski srodne manifestacije – 11. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 6. Sajam vina BeoWine i 11. Sajam suvenira.

Radno vreme za vikend i prilika da se “iskoristi trenutak” i rezervišu povoljno putovanja je od 10 do 19 sati u subotu 21. februara i od 10 do 17 sati u nedelju 22. februara.