Najbolje iz Srbije 2014.

(Last Updated On: )

U toku je glasanje za najbolje proizvode i usluge iz Srbije u 2014. godini, pa svi koji žele da pohvale ili preporuče drugima neke od njih, mogu to da učine on line, do 29. aprila. Izbor “Najbolje iz Srbije” jedanaestu godinu zaredom sprovode Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i časopis Privredni pregled, sa ciljem da se istaknu najbolji i pomogne njihova promocija na domaćem i inostranom tržištu.

Pobednici će, uobičajeno, pored statua, plaketa i prisustva na posebnim internet sajtovima dobiti i ono najvažnije – pravo da svoje proizvode obeleže znakom “Najbolje iz Srbije 2014” na ambalaži i u marketinškim aktivnostima.

Glasa i stručni žiri, poslovni partneri…

Sistem dodeljivanja priznanja koncipiran je tako da se zaista izaberu najbolji. Što znači da će se, pored mišljenja i glasova kupaca, u obzir uzeti ocene poslovnih partnera i objektivni pokazatelji uspešnosti poslovanja iz finansijskih izveštaja kompanija.

Nagrade se dodeljuju u devet kategorija u oblasti Robni brend, osam kategorija u oblasti Korporativni brend, dve kategorije u oblasti Strani brend koji posluje u Srbiji i pet dodatnih kategorija – Najbolje javno, državno ili dominantno državno preduzeće u Srbiji, Najbolji brend sa zaštićenim geografskim poreklom, Najbolja manifestacija u funkciji promocije Srbije, Najbolji izvoznik – velika preduzeća i Najbolji izvoznik – mala i srednja preduzeća.

Na ovogodišnji izbor za zvanje „Najbolje iz Srbije 2014“ prijavljeno je 155 robnih i korporativnih brendova u više kategorija. Može se glasati u jednoj, više, ili svim kategorijama, ali u svakoj kategoriji za samo jedan brend.

Svi koji žele da glasaju mogu anketu da popune anonimno, uz prethodnu registraciju uz pomoć e-mail adrese, na ovom linku