Gigatron bio izložen sajber napadu

Gigatron hakerski napad
(Last Updated On: February 23, 2023)

Kompanija Gigatron je obavestila svoje kupce da je prethodnih dana bila izložena snažnom sajber napadu na internu infrastrukturu što je prouzrokovalo tehničke probleme u radu.

Zahvaljujući pravovremenoj i brzoj reakciji, IT inženjeri kompanije Gigatron su onemogućili ovaj pokušaj i sprečili šire posledice.

Sa ciljem da se u budućnosti još brže i efikasnije odgovori na pokušaje ugrožavanja poslovanja i bezbednosti, kompanija je preventivno obustavila rad određenih sektora kako bi se u potpunosti integrisali unapređeni i novi najsavremeniji sistemi zaštite.

Svim kupcima u Gigatron maloprodajnim objektima omogućena je poseta, kupovina i ostvarivanje svih drugih prava bez prekida.

Kupovina putem online prodavnice i putem Halo Shop-a će biti omogućena u najkraćim rokovima.


Gigatron apeluje na sve kupce koji su započeli kupovinu putem online prodavnice u prethodnom periodu, a kod kojih još uvek nije došlo do isporuke/realizacije za još malo strpljenja. Kako bi ubrzali rešavanje, Gigatron upućuje takve kupce da pošalju sve relevantne informacije o porudžbini na email: gigatronpodrska@gigatronshop.com