Er Srbija: Praksa i posao

AirSerbia Kinezi
(Last Updated On: June 9, 2016)

Kompanija Er Srbija (Air Serbia) nudi letnju stručnu praksu uz mogućnost zaposlenja po njenom završetku. Rok za prijavu je 23. jun. Otvoreno je i više konkursa za radna mesta.

– Program će omogućiti mladima i studentima da steknu praktično iskustvo i priliku da prođu kroz obuku na radnom mestu u brojnim sektorima Er Srbije, uključujući i“Ketering“, koji proizvodi sve obroke na letu avio-kompanije,  „Tehniku“, koja je odgovorna za održavanje aviona, kao i u okviru operativnih timova na Aerodromu Nikola Tesla. Polaznicima koji se istaknu u ispunjavanju svojih zaduženja će biti razmotren i prijem u radni odnos u Er Srbiji – rečeno je u kompaniji.

Od polaznika se očekuje da tečno govore engleski jezik.

–  Program profesionalne prakse će se odvijati tokom letnjih meseci i predstavlja odličnu priliku za mlade ljude koji su zainteresovani da započnu karijeru u avio-industriji da se oprobaju na različitim radnim mestima u ovoj oblasti. Prošle godine smo imali određen broj polaznika koji su se nakon toga zaposlili u Er Srbiji i iste mogućnosti za zaposlenje su dostupne i ove godine – izjavio je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.

air serbia

Zainteresovani mogu da se prijave putem sajta Er Srbije.

Na istom mestu, na sajtu Er Srbije, mogu se pogledati i otvoreni konkursi za radna mesta – nacionalnom avio-prevozniku potrebni su IT stručnjaci više profila, avio-tehničari, inženjeri, kao i radnici u kol-centru sa znanjem francuskog, nemačkog, grčkog, italijanskog, ruskog, španskog, kineskog, turskog i japanskog jezika.

Izvor: Tango 6