Elakolije kupovati

(Last Updated On: )

Elakolije je aplikacija, prva svoje vrste, koja omogućava kupovinu na različitim mestima, čak i na stajalištima GSP-a. U Beogradu i Novom Sadu građani već imaju priliku da upravo ovu verziju isprobaju, zahvaljujući onlajn prodavnici Univerexport.

Barijere između stvarnog i virtuelnog sveta postaju sve manje. U prilog tome svedoče virtuelni rafovi prodavnica koji su ovih dana osvanuli na stanicama gradskog prevoza u Beogradu i Novom Sadu. To su prava prodajna mesta, gde možete da obavite kupovinu, kao da ste u prodavnici ili tržnom centru. Potrebna vam je samo besplatna Elakolije aplikacija.

Na ovaj inovativni korak prodaje proizvoda virtuelnim putem odlučio se lider u onlajn trgovini u Srbiji, Univerexport, u saradnji sa nekoliko vodećih kompanija na našem tržištu (Beiersdorf, Coca Cola, Henkel…) želevši da potrošačima u Srbiji ponudi ugođaj kupovine kakav samo može da se iskusi u pojedinim stranim metropolama.

Punjenje korpe od posla do kuće

Virtuelna prodavnica potrošaču omogućava da proizvod kupi putem mobilnog telefona, sa brzom isporukom na kućnu adresu. Kada potrošač nije u prilici da ode u nabavku ili želi maksimalno da se rastereti te obaveze, kupovinu može da obavi putem Elakoliije virtual shopa na putu od posla do kuće, u šetnji ili gradskom prevozu.

elakolije

Po atraktivnim cenama i uz jednostavan mehanizam, omiljeni brendovi potrošača lako i brzo stižu na kućnu adresu. Potrebno je da mobilnim telefonom skenirate QR kod ili preko Google Play Store-a preuzmete aplikaciju Elakolije i nastavite da punite korpu omiljenim brendovima, koja ubrzo zatim stiže na adresu potrošača. Plaćanje se vrši prilikom dostave, a “radno vreme” virtualne prodavnice neograničeno.

Usluge virtuelne kupovine su do pre nekoliko godina bile rezervisane za stanovnike Kine i Koreje kao zemalja sa najvećim brojem korisnika usluga e-trgovine i ujedno njihovim najvećim rastom. Danas se većina velikih trgvinskih lanaca širom sveta i najvećih proizvodjača robe široke potrošnje utrkuju da svojim kupcima omoguće što bržu i jednostavniju kupovinu, bukvalno im servirajući proizode na svakom koraku, virtuelnim putem.

Kooperacija kompanija na našem tržištu koje investiraju u inovativnost i donose svetske trendove svojim potrošačima jeste svojevrsni novitet u regionu, budući da je u Srbiji do sada postojao samo model “store to home” trgovine. Zahvaljujući Elakolijevirtuelnoj prodavnici, Univerexport staje rame uz rame sa velikim trgovinskim lancem Tesco, češkom trgovinom Mall i mnogim drugim lancima trgovina i proizvođačima koji su u svoju ponudu uvrstili i ovaj servis.

Elakolije virtual shop kupovina

Glavne prednosti:
– Poručivanje proizvoda putem mobilnih telefona
– Bez vremenskih ograničenja – 24/7
– Jednostavno za upotrebu – jedan klik do skeniranja Bar coda proizvoda
– Iskustvo kupovine kao u supermarketu
– Sigurnost plaćanja – prilikom isporuke proizvoda
– Mogućnost reklamacije proizvoda

Izvor: B92