Vozači kod Niša, pažnja!

(Last Updated On: )

Vozači koji moraju da prolaze ispod nadvožnjaka na auto-putu kod Trupala kraj Niša treba da budu oprezni, jer se proteklog vikenda urušio deo betona sa nadvožnjaka, saopštili su iz Puteva Srbije i postavili upozorenje. Navode i da su uklonili ostale nestabilne delove i da će trajno sanirati nadvožnjak kada budu povoljniji vremenski uslovi.

U subotu, 11. februara u popodnevnim satima se na petlji Trupale, na auto-putu u smeru Bela Palanka – Vranje, kako su saopštili iz Puteva Srbije, odvojio zaštitni sloj betona sa nadvožnjaka, a to im je iz policije prijavljeno oko 16:30.

Dežurne ekipe su odmah izvršile obilazak lica mesta i postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju – navode iz Puteva Srbije.

Tokom večeri su i dežurne ekipe bile na terenu i obavile hitan vanredni pregled nadvožnjaka i uklonili ostale nestabilne delove zaštitnog sloja betona, dodaju, a nastavili su to i sutradan.

Po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika pristupiće se trajnoj sanaciji oštećenja na nadvožnjaku – dodaju iz Puteva Srbije.

Reč je o delu auto-puta gde prolaze oni koji se isključe sa naplatne stanice “Niš-centar” i idu u pravcu Vranja ili do stanice “Niš-jug”, a prema nezvaničnim informacijama niko nije povređen kada je deo betona pao na automobil koji je tuda prolazio.

Izvor: Južne vesti