Sajam zapošljavanja TOP JOB

(Last Updated On: March 31, 2015)

Sajam zapošljavanja “Top džob” (TOP JOB) održava se 1. i 2. aprila u Belekspo centru na Novom Beogradu, šestu godinu zaredom. Namenjen je svima koji žele da pronadju prvi ili bolji posao i praksu, kao i poslodavcima koji žele da angažuju najbolje kandidate.

top jobOrganizator podseća da je od prvog sajma primenio standarde inkluzije – pozvane su, dakle, da se uključe ravnopravno i osobe sa invaliditetom, kao i pripadnici marginalizovanih grupa. Posebna pažnja poklanja se zapošljavanju mladih, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta. Dugogodišnji partner sajma TOP JOB je Nacionalna služba za zapošljavanje.

Kandidati koji posete sajam TOP JOB imaju mogućnost da se upišu i u elektronsku bazu, koja je dostupna kompanijama učesnicima nakon održane manifestacije.

U okviru sajma organizovana je i HR konferencija, na kojoj stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa drže edukativna predavanja, koja su namenjena kako HR menadžerima tako i zainteresovanim kandidatima.

Ove godine kompanije učesnice sajma su Ernst&Young, Sitel, Delhaize Serbia, Zepter International, PriceWaterHouseCoopers, Generali osiguranje, FCA Srbija, Tigar Tyers, Heineken, Groundlink, Trizma, Adečo, Tarkett, Ball Packaging Europe, Cooper Tires, NO-NO club, Djak sport, Wiener Stadtische osiguranje, Elektromreža Srbije, Carlsberg, Kompanija Knjaz Miloš, Raiffaisen banka i Fly Fly Academy.

Radno vreme prvog dana sajma je od 11.00 do 19.00, a drugog od 10.00 do 18.00. Ulaz je besplatan. Adresa Belekspo centra je Španskih boraca 74 A.