Pošta – radno vreme za praznike

(Last Updated On: December 29, 2023)

Tokom državnog praznika Nove godine, 1. i 2. januara, i verskog praznika Božića, 7. januara 2024. godine, radiće dežurne pošte. Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, kao i pošte na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš i Čukarka, i administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, će raditi neprekidno tokom svih dana praznika.

U ponedeljak 1. januara i u nedelju 7. januara, u Beogradu dežuraće Glavna pošta, pošta u Bulevaru Vudroa Vilsona bb („Zimska bajka”) i pošta na aerodromu Nikola Tesla. Sve administrativne i granične pošte, osim na graničnom prelazu Sremska Rača, će biti otvorene.

U utorak, 2. januara, 64 pošte širom zemlje, u Beogradu i većim gradovima i turističkim centrima, će biti otvorene. To uključuje pošte u tržnim centrima u Beogradu, Pančevu i Kragujevcu, pošte u “Univerexport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu, Somboru i Apatinu, u “Roda” objektima u Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte na Zlatiboru i Kopaoniku, kao i na graničnim i administrativnim prelazima, i druge dežurne pošte.

U nedelju, 31. decembra, i subotu, 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom će raditi skraćeno, do 17 časova.

Spisak svih pošta koje će raditi tokom predstojećih praznika, sa radnim vremenima, možete pronaći ovde.