Konferencija DSS, Dveri i intelektualaca

dss dveri intelektualci
(Last Updated On: January 10, 2015)

Zajednički sporazum Demokratske stranke Srbije, Pokreta Dveri i grupe patriotskih intelektualaca obnarodovan je pod nazivom „Božićni proglas “ i on predstavlja uvod u veliku opozicionu borbu protiv republičkog i pokrajinskog režima, za raspisivanje izbora na svim nivoima i promenu državne politike.

Boško Obradović, je na konferenciji za novinare istakao trostruki značaj danas potpisanog sporazuma.
„Božićni momenat objavljivanja dugo očekivane saradnje patriotskih političkih organizacija i intelektualaca budi nadu u novi početak i konačno sabiranje svih srpskih rodoljuba u jedan svenarodni front za spas Srbije“ rekao je član Starešinstva Pokreta Dveri.

Dr Sanda Rašković Ivić na početku konferencije izrazila je saučešće porodicama nastradalih novinara u terorističkom napadu u Parizu i ukazala na teškoće pred kojima se novinari susreću u situaciju kada im terorističke grupe prete i ne dozvoljavaju slobodno novinarstvo.
„Nisu samo potpisnici ovog proglasa patriote. Pozivam sve pojedince, udruženja, stranke kojima je na srcu slobodna i suverena Srbija, sve koji su nezadovoljni ovom vlašću, sve koji vole Srbiju – da nam se pridruže. Da se zaustavi dalje propadanje i raspračavanje Srbije“, naglasila je predsednica Demokratske stranke Srbije.

dss dveri intelektualci