HEINEKEN proglašen za najkreativnijeg oglašivača u 2014. na Festivalu kreativnosti „Kanski lavovi“

(Last Updated On: )

Stručni žiri Međunarodnog festivala kreativnosti „Kanski lavovi“ procenio je da je kompanija HEINEKEN najkreativniji oglašivač godine.

Ova prestižna nagrada se svake godine dodeljuje kompanijama koje su se na uspešan i originalan način predstavile na tržištima širom sveta. Prema proceni žirija, HEINEKEN je još jednom dokazao da inspirativnim načinom plasmana svojih proizvoda pomera granice kreativnosti.
U objašnjenju stručnog žirija stoji da HEINEKEN posluje na inovativan način i marketing timovima pruža mogućnost i slobodu da eksperimentišu i pomeraju granice kreativnog poslovanja, ujedno zadržavajući jedinstvenost koja odlikuje brendove ove kompanije.
HEINEKEN je kompanija koja je u poslednje tri godine osvojila 41 „Zlatnog lava“ uključujući i prestižni „Gran pri“ 2013. godine u kategoriji „Kreativna efektivnost„.
Međunarodni festival „Kanski lavovi“ predstavlja najveću svetsku proslavu kreativnosti u svetu komunikacija, a kompanija HEINEKEN će u junu 2015. godine u Kanu primiti nagradu kao potvrdu svojih kreativnih sposobnosti.
HEI logo