Digitalna garaža na srpskom

(Last Updated On: )

Onlajn platforma Digitalna garaža dostupna je i na srpskom jeziku! Ova popularma besplatna ponuda Google-a svima omogućava pristup treninzima za savladavanje veština digitalnog marketinga i razvoja biznisa na internetu.

Platforma se nalazi na adresi: https://digitalnagaraza-rs.withgoogle.com/

„Internet može biti moćan saveznik celokupnom društvu i pomoći mladim profesionalcima i preduzetnicima u njihovom razvoju. Predstavljanjem srpske verzije programa Digitalna Garaža, želimo da znanjem o digitalnim veštinama ojačamo trenutno aktivnu i buduću radnu snagu zemlje i obezbedimo malim i srednjim preduzećima da ubrzaju svoj rast i steknu mogućnost pristupa globalnim tržištima. Srpska privreda ima veliki potencijal za uspeh onlajn koji treba iskoristiti,“ naglasio je Joško Mrndže, direktor u kompaniji Google, zadužen za Jadransku regiju.

google

Platforma Digitalna garaža korisnicima omogućava pristup velikom broju besplatnih kurseva o različitim temama, od toga kako izgraditi onlajn prisutnost do marketinga na društvenim medijima, savete kako koristiti mogućnosti koje pružaju mobilni telefoni i još mnogo toga.

Korisnici platforme mogu odabrati temu o kojoj žele da uče, odnosno mogu odlučiti da li žele da završe celokupni onlajn kurs i steknu sertifikat od kompanije Google i IAB Europe.

Celokupan kurs se sastoji od 89 lekcija podeljenih u 23 modula. Svaki modul je sačinjen od nekoliko video snimaka u kojima stručnjaci i preduzetnici dele svoja iskustva o upotrebi digitalnih znanja i veština koje mogu pomoći razvoju biznisa.

Sva preduzeća, kao i pojedinci koji su zainteresovani da unaprede svoje znanje o digitalnim veštinama se mogu registrovati i pohađati besplatne onlajn kurseve u okviru platforme.

Izvor: IT svet