Čuveni magazin Forbes sada i u srpskom izdanju

(Last Updated On: )

FORBES Srbija je licencirano izdanje međunarodne FORBES grupacije sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama. Na srpskom medijskom tržištu prisutno je od 14. novembra 2023. godine, kao deo United Media, vodeće medijske grupacije u jugoistočnoj Evropi.

U obraćanju uredništva čitaocima se, između ostalog, kaže i sledeće.

“FORBES Srbija poštuje najviše novinarske standarde, kao i vrednosti i smernice FORBES grupacije, obrađujući teme iz različitih industrija, biznisa, finansija, ulaganja, inovacija i veštačke inteligencije, kao i lifestyle. 

U današnjem svetu brzih i kratkih informacija FORBES Srbija svakodnevno će nuditi kvalitetan, analitičan, objektivan i interesantan sadržaj. FORBES Srbija biće mesto dijaloga i dodata vrednost za sve poslovne ljude u našem regionu, a naročito za one koji to žele da postanu. U našem sadržaju pronaći će puno korisnih saveta i ideja. 

Magazin FORBES je osnovao B.C. Forbes 1917. godine, a 1996. godine pokrenuta je i onlajn platforma, Forbes.com. Internacionalna mreža FORBES portala danas je prisutna na nekoliko kontinenata i više od 40 tržišta.”

Forbes Srbija izdanje možete pratiti na adresi forbes.n1info.rs

Izvor: Forbes Srbija