Upoznajte Vendor

(Last Updated On: January 12, 2024)

Prošle nedelje u Privrednoj komori Srbije javnosti je predstavljena platforma Vendor – jedinstven projekat, potpuno nov u Srbiji. Njime je omogućeno da svi prodavci koji to žele otvore svoje online prodavnice u zajedničkom online megamarketu Vendor. Veliko interesovanje već postoji, a stručnjaci za ovu oblast i predstavnici Privredne komore su inicijativu zdušno podržali.

Evo o čemu se, zapravo, radi. Internet prodavnica Vendor nastala je kako bi pomogla domaćim proizvođačima da prodaju svoje proizvode i predstave ih online. Vremenom su se aktivnosti širile, pa su se uključili uvoznici, a zatim i firme koje nude usluge.

Ono što Vendor čini jedinstvenim je mogućnost da svaka kompanija sa nekoliko jednostavnih poteza napravi svoju prodavnicu i kategoriše robu, istovremeno je izlažući i u zajedničkoj Vendor ponudi, koja sadrži na hiljade artikala. Posetilac na ovaj način dobija sve informacije o firmi koje ona smatra značajnim – počevši od kontakt podataka, linkova ka sajtu i društvenim mrežama, Gugl mape sa lokacijom, do fotografija proizvoda. Prodavac u potpunosti kontroliše sve što je postavljeno i može sadržaj svoje prodavnice da menja i ažurira preko računara, čak i putem mobilnog telefona.

vendor

Povoljni Vendor paketi saradnje

Za sve one koji ne raspolažu potrebnim znanjima u oblasti promocije, stručni tim Vendora će napraviti kompletnu prezentaciju i postaviti je na platformu. Proces prodaje obavlja se preko zajedničkog Vendor call centra, uz angažovanje kurirskih službi, a prodavac treba samo da, kada dobije informaciju da je neki od njegovih proizvoda prodat, isti upakuje.

Veoma povoljne provizije za prodavce i čitava organizacija sa jednog mesta smanjuje troškove, pa kupac dobija proizvod po nižoj ceni, što je posebna prednost ovog načina poslovanja.

Svi zainteresovani detaljna objašnjenje mogu da potraže na Vendor veb sajtu, na kojem je platforma do detalja objašnjena, sa svim uslovima i pogodnostima.

Imajući u vidu da platforma u ovom trenutku ima više od sto hiljada poseta mesečno, uz stalni rast, kapaciteti za promociju i prodaju su zaista veliki. Sa ponudom Vendora se svakako treba upoznati, bilo da ste prodavac ili kupac.