Žene na vojnoj obuci

Obuka prve pomoći i civilne zaštite ponovo bi od sledeće godine mogla da postane obavezna za sve građane bez obzira na pol. Ministarstvo odbrane do kraja godine doneće strategiju odbrane na osnovu koje će se konkretno znati da li će i na koji način, između ostalog, i žene morati da služe državi. Prenosimo prilog televizije […]

Informacije i konkretna pomoć

Preduzetnici početnici često nespremni ulaze u svet malog biznisa. Imaju ideju o tome šta bi hteli da rade, ali nemaju pravi biznis plan. Žele finansijsku pomoć ali nemaju održiv projekat. Evo gde mogu dobiti pomoć.

Šta donosi nova Uredba

O paušalnom porezu i novoj Uredbi o paušalnom oporezivanju koju je Vlada Srbije usvojila krajem avgusta za Televiziju Pink govorila je Biljana Trifunović, direktorka kompanije IFA d.o.o. iz Beograda i članica Udruženja poslovnih žena Srbije.

Lane Gutović, intervju

Intervju koji u prethodne dve nedelje ima više od 350 hiljada pregleda na YouTube-u dao je kanalu Balkan info Milan Lane Gutović, jedan od najboljih i najpoznatijih srpskih glumaca.

O privrednom rastu

Uvek kada u medijima gostuje profesor Miodrag Zec javnost sa pažnjim sluša njegove reči, pošto svima razumljivim rečima objašnjava ekonomske teme i situaciju u kojoj se država i društvo nalazi. Ovoga puta preuzimamo snimak njegovog gostovanja na televiziji N1, gde je profesor Zec govorio o privrednom rastu.

Ponovo u klupama

Do početka nove školske godine ostalo je još desetak dana, a mnogi roditelji već uveliko traže udžbenike po povoljnijoj ceni, jer je razlika između polovnih i novih kompleta za pojedine razrede osnovne škole gotovo dvostruka.  

IKEA, unutra

Ako još niste stigli da odete do robne kuće IKEA u Bubanj Potoku kod Beograda, evo kako sve to izgleda unutra. Na video snimku možete da saznate i neke cene i steknete utisak o asortimanu.

O uspehu

Profesor Miodrag Zec je je jedan od onih ljudi, intelektualaca, čije se reči uvek rado slušaju. Evo šta kaže o uspehu…  

Poznajemo li Pupinovo delo

Pupin – od duhovne do fizičke realnosti je najposećenija izložba u Srbiji, ne samo zato što je interaktivna, niti jer je najobimniji presek života i dela našeg čuvenog naučnika, već jer ima dušu. Aleksandra Ninković Tašić, kreatorka izložbe, nas je provela kroz muzej i podelila sa nama detalje iz Pupinovog života o kojima se malo […]

Rešenja za nezaposlenost

Ima li kraja nezaposlenosti u Srbiji? Gosti emisije: – Miroslav Vasin ( pokrajinski Sekretar za rad i zapošljavanje ) – Vladimir Srdić ( dir. Pokrajinske službe za zapošljavanje ) – Goran Milić ( sekretar Veća Saveza samostalnih sindikata Vojvodine ) – Branko Dragaš ( ekonomista, preduzetnik, publicista )