Građani se i dalje zadužuju

Zaduženost kod banaka i lizing kompanija na kraju 2016. godine iznosila je 986 evra po stanovniku, pokazuju podaci Udruženja banaka Srbije. Autor priloga, koji nas upoznaje sa mišljenjem građana Bora, a slično je i u drugim gradovima Srbije, je Radio televizija Bor.

PayPal za poslovanje firme

PayPal u Srbiji već neko vreme funkcioniše, a da li znate kako možete da ga koristite u polovanju privatne firme? Evo objašnjenja koje daje Milan Trbojević, osnivač agencije “Knjiški moljac” i vlasnik bloga i YouTube kanala #FT1P (“Fali ti jedan papir”).

Reklamacija kupljene robe

Podsećamo – koja su vaša prava ukoliko kupljena roba, onlajn ili u prodavnici, ima nedostatak, pa treba da uložite reklamaciju.

Šta se menja u obrazovanju

Ukoliko ste zainteresovani za promene u sistemu obrazovanja koje se upravo uvode u Srbiji, evo i nekih kritičkih pogleda na trenutno stanje i ono što se može očekivati u budućnosti.

Media Market sledeće nedelje

Ovako je bilo prošle godine na 2. Sajmu informisanja, komunikacija i marketinga „Media Market“. Treće idanje sajma medija počinje u sredu 25. i traje do nedelje 29. oktobra na Beogradskom sajmu.

Grejanje i na druge načine

Na samom početku grejne sezone podsećamo i na alternativne uređaje, koji su ekonomični, ali u startu nešto skuplji. Evo objašnjenja šta je inverter klima, a šta akumulacioni bojler.

Kako prepoznati pravi med

Doktor Ismet Zogić je zdravsteni radnik iz Novog Pazara. Medicina je njegovo osnovno zanimanje, a pčelarstvo mu je hobi. Poslušajte i pogledajte njegove savete kako prepoznati pravi med i zašto se čuvati meda iz trgovina?

Prepoznajete li ih

Kada glumac Dragoljub Ljubičić Mićko imitira u par minuta nekoliko najznačajnijih političara 20. veka na našim prostorima, onda to izgleda ovako.

Žene na vojnoj obuci

Obuka prve pomoći i civilne zaštite ponovo bi od sledeće godine mogla da postane obavezna za sve građane bez obzira na pol. Ministarstvo odbrane do kraja godine doneće strategiju odbrane na osnovu koje će se konkretno znati da li će i na koji način, između ostalog, i žene morati da služe državi. Prenosimo prilog televizije […]

Informacije i konkretna pomoć

Preduzetnici početnici često nespremni ulaze u svet malog biznisa. Imaju ideju o tome šta bi hteli da rade, ali nemaju pravi biznis plan. Žele finansijsku pomoć ali nemaju održiv projekat. Evo gde mogu dobiti pomoć.