Blogeri u projektu Coca-Cola Bloggers Network Adria

(Last Updated On: February 7, 2015)

CCBNA konkurs 2

Kao što je bilo planirano, konkurs za učešće blogera u projektu Coca-Cola Bloggers Network Adriaje završen 25.12.2014. g. sa prijavljenih 88 blogova/blogera, od kojih se većina može videti preko #CCBNA hash taga na Tviteru i Fejsbuku. Jedan broj blogera se prijavio preko formulara na sajtu BloggersNetwork.org.rs, kao i u komentarima na sam konkurs, a svima je savetovano da svoje predloge blogova objave preko #CCBNA taga na Tviteru i/ili Fejsbuku, zbog trasparentnosti samih prijava.

Svi članovi komisija sastavljene od dosadašnjih učesnika u projektu i predstavnika Coca-Cola Sistema su dali svoje predloge novih blogera u projektu od onih koji su se prijavili na konkursu. Kriterijumi za izbor su bili:

  1. Kvalitet sadržaja prijavljenog blog posta na temu aktivnog života, kao i kvalitet ostalih sadržajana blogu.
  2. Osobine samog blogera u odnosu na kreirane sadržaje i u odnosu na njegov/njen angažman na društvenim mrežama.

Na osnovu predloga članova komisije, predstavnici kompanije Coca-Cola Sistem su izabrali sledećih 9 blogera iz 5 država:

Srbija

Hrvatska

Bosna i Hercegovina

Makedonija

Crna Gora

Coca-Cola Bloggers Network 2015. – Jedinstvo raznolikosti blogera

Kao što se iz spiska blogera može videti, ove godine ćemo imati i manje i više poznate blogere, i manje i više posećene blogere, imaćemo i blogere koji godinama pišu, ali i one koji su nedavno otvorili blog.

Bilo je puno kvalitetnih predloga blogera, nije bilo lako izabrati blogere za ovu godinu, i nadamo se da će ove godine ovako različiti blogeri napraviti vidljivijim značaj fizičke aktivacije ljudi u savremenom društvu.

Prvi blog postovi u sklopu ovogodišnjeg projekta možete očekivati u februaru sa zajedničkom temom – kako ostati aktivan u zimskom periodu.